ICL במבט מהיר
התחל את הפרקחזון ומחויבויות
התחל את הפרקתחומי פעילות החברה
התחל את הפרקפתרונות ברי-קיימא
התחל את הפרקממשל תאגידי
התחל את הפרקביצועים סביבתיים
התחל את הפרקהאנשים שלנו
התחל את הפרק© 2024 | ICL כל הזכויות שמורות
ICL מפתחת מוצרים המאפשרים ללקוחות להחליף חלבון בשר בחלבונים על בסיס צמחי. חלבונים על בסיס צמחי מצריכים הרבה פחות משאבים מחלבונים על בסיס בשר. מוצרי ICL מאפשרים לחברות לייצר מגוון מוצרי מזון המבוססים על חלבונים חלופיים. ICL פיתחה טכנולוגיה קניינית לייצור חלבונים על בסיס צמחי, שכמעט לא ניתן להבחין בינם לבין מוצרים מסורתיים על בסיס בשר. סל פתרונות זה, הידוע בשם מערכת ROVITARIS®, הופך חלבונים למרקמים סיביים, ומאפשר יצירת מרקמים ואמולסיות, המאפשרים ללקוחות המבקשים להפחית את צריכת הבשר שלהם לעשות זאת מבלי להתפשר על הטעם או המרקם.
ICL פיתחה טכנולוגיה קניינית המאפשרת ייצור חלבונים על בסיס צמחי, שכמעט לא ניתן להבחין בינם לבין מוצרים מסורתיים על בסיס בשר.
ICL פיתחה טכנולוגיה קניינית המאפשרת ייצור חלבונים על בסיס צמחי, שכמעט לא ניתן להבחין בינם לבין מוצרים מסורתיים על בסיס בשר. באמצעות שימוש בציוד סטנדרטי לעיבוד מזון, הצליחו מדעני ICL המתמחים בנושא זה לפתח דרכים לייצור מגוון רחב של מוצרים בהתאמה אישית, לרבות המבורגרים, נגיסי עוף, מקלות דגים, כדורי בשר, נקניקיות, ועוד.
ICL רכיבי מזון מיוחדים זכתה בפרסים רבים בזכות טכנולוגיה זו, לרבות פרס לחדשנות 2019 בקטגוריית החלבון, בפריז שבצרפת, ופרס "הרכיב החדשני ביותר" לשנת 2018 בתערוכה המקצועית FiSA בדרום אמריקה.
לצד האתגרים המתעצמים לסביבה ולאקלים, גוברים גם המוּדעוּת והחששות בקרב הציבור. צרכנים רבים מפחיתים את טביעת הרגל האקולוגית שלהם באמצעות הפחתת צריכת הבשר ומעבר לחלופות נטולות בשר. ייצורם של מקורות חלבון על בסיס צמחי צורך פחות מים ומייצר פחות פחמן דו-חמצני בהשוואה לייצור חלבון קונבנציונלי מן החי, והופך אותם לבחירה תזונתית בת-קיימא יותר ובעלת השפעה סביבתית פחותה.
המתקן החדש של ICL לייצור חלבון חלופי נפתח בסוף שנת 2021. המתקן מייצר תחליף בשר על בסיס צמחי לשימוש חברות מזון, מפיצי שירותי מזון, מסעדות ורשתות מרכולים. ההשקעה במתקן זה מייצגת הרחבה של סל רכיבי המזון המיוחדים הגלובלי של ICL, ואת התמקדותה של החברה בפיתוח מוצרי מזון בריאים וברי-קיימא יותר.