r r PRODUCT USE & END OF PRODUCT LIFE LOGISTICS & DISTRIBUTION PRODUCTION & OPERATION RAW MATERIALS PRODUCT USE & END OF PRODUCT LIFE LOGISTICS & DISTRIBUTION PRODUCTION & OPERATION RAW MATERIALS PRODUCT DEVELOPMENT stage-0-hover PRODUCT USE & END OF PRODUCT LIFE LOGISTICS & DISTRIBUTION PRODUCTION & OPERATION RAW MATERIALS PRODUCT USE & END OF PRODUCT LIFE LOGISTICS & DISTRIBUTION PRODUCTION & OPERATION RAW MATERIALS PRODUCT DEVELOPMENT PRODUCT USE & END OF PRODUCT LIFE LOGISTICS & DISTRIBUTION PRODUCTION & OPERATION PRODUCT DEVELOPMENT PRODUCT USE & END OF PRODUCT LIFE LOGISTICS & DISTRIBUTION PRODUCTION & OPERATION PRODUCT DEVELOPMENT RAW MATERIALS PRODUCT USE & END OF PRODUCT LIFE LOGISTICS & DISTRIBUTION PRODUCTION & OPERATION RAW MATERIALS PRODUCT DEVELOPMENT stage-3 PRODUCT USE & END OF PRODUCT LIFE LOGISTICS & DISTRIBUTION RAW MATERIALS PRODUCT DEVELOPMENT PRODUCT USE & END OF PRODUCT LIFE LOGISTICS & DISTRIBUTION RAW MATERIALS PRODUCT DEVELOPMENT PRODUCTION & OPERATION stage-4 PRODUCT USE & END OF PRODUCT LIFE LOGISTICS & DISTRIBUTION PRODUCTION & OPERATION RAW MATERIALS PRODUCT DEVELOPMENT PRODUCT USE & END OF PRODUCT LIFE PRODUCTION & OPERATION RAW MATERIALS PRODUCT DEVELOPMENT stage-5 PRODUCT USE & END OF PRODUCT LIFE LOGISTICS & DISTRIBUTION PRODUCTION & OPERATION RAW MATERIALS PRODUCT DEVELOPMENT LOGISTICS & DISTRIBUTION PRODUCTION & OPERATION RAW MATERIALS PRODUCT DEVELOPMENT
Document Hub
Select SDGs to find out how we are taking action in support of the UN Substinable Development Goals

חדשנות במזון

ICL מפתחת פתרונות חדשניים להארכת חיי המדף של מוצרי מזון ולמניעת בזבוז מזון. בכך, אנו מסייעים להבטיח ביטחון תזונתי באזורים בהם אין תנאי קירור ושימור נאותים. \

הבטחת ביטחון תזונתי כרוכה לא רק בהגדלת תפוקות היבול, אלא גם ביכולת לשמר ולמנוע בזבוז מזון. ICL מפתחת פתרונות חדשניים להארכת חיי המדף ולהבטחת צריכה בטיחותית של מזון במקומות שבהם אין תנאי קירור ושימור נאותים, ובכך משפרת את הנגישות למוצרי מזון דוגמת מוצרי חלב. 

לשם תמיכה בתעשיית המזון, ICL מציעה רכיבי מזון פונקציונליים ותוספים מבוססי-פוספט, המספקים פתרונות מרקם ויציבות עבור מגוון מוצרים, ובהם בשר מעובד, עופות, פירות ים, מוצרי חלב, משקאות, ומוצרי מאפה. באמצעות אספקת פתרונות אלה, מסייעת ICL להזין את אוכלוסיית העולם הגדלה מדי יום באופן בר-קיימא. 

בנוסף, צוות החוקרים והמהנדסים המנוסה של ICL הצטרף למהפכת החדשנות והקיימות במזון, באמצעות פיתוח טכנולוגיה לייצור חלבון חליפי על בסיס צמחי. זהו צעד משמעותי בדרך לתעשיית מזון בדרגת קיימות ואיכות גבוהה יותר. 

2.1
עד שנת 2030, חיסול הרעב והבטחת נגישות עבור כל בני האדם, בייחוד העניים וחסרי-הישע, לרבות פעוטות, למזון מספיק, מזין ובטיחותי בכל ימות השנה.
2.4
עד שנת 2030, הבטחת מערכות ייצור מזון בנות-קיימא ויישום פרקטיקות חקלאיות עמידות המגבירות את היצרנות והייצור, מסייעות בשימור מערכות אקולוגיות, מחזקות את יכולת ההסתגלות לשינוי אקלים, מזג-אוויר קיצוני, בצורת, שיטפונות ואסונות טבע אחרים, ומשפרות בהדרגה את איכות האדמה והקרקע.