ICL במבט מהיר
התחל את הפרקחזון ומחויבויות
התחל את הפרקתחומי פעילות החברה
התחל את הפרקפתרונות ברי-קיימא
התחל את הפרקממשל תאגידי
התחל את הפרקביצועים סביבתיים
התחל את הפרקהאנשים שלנו
התחל את הפרק© 2024 | ICL כל הזכויות שמורות
ICL השיקה לאחרונה את FruitMag, פתרון מובחר ובר-קיימא לטיפול בפירות הדר לאחר קטיף. פתרון חדשני זה מבוסס על מינרלים ונטול קוטלי פטריות, בניגוד למוצרים המשמשים בתעשיית פירות ההדר הגלובלית כיום. על-ידי שימוש במוצר מגנזיה באיכות מזון, ביכולתה של ICL להסיר חומרים רעילים ולצמצם אובדן תוצרת, תוך הארכת חיי המדף.
בעזרת FruitMag – אחד מסדרה של מוצרים שפיתחה ICL במענה לאתגרי קיימות – מאפשרת ICL לצמצם את אובדן התוצרת בצורה יעילה יותר, בטיחותית יותר, ומקיימת יותר.
ICL השיקה מוצר חדש העוזר לאזן את רמת החומציות (pH) במעיים של פרות ולייצב את סביבת ההֶמְסֵס (rumen) במערכת העיכול של הפרה. איזון רמות החומציות חיוני לבריאות הפרה. כן נמצא כי השימוש ב-pHix-up מגביר את תפוקת החלב ומשפר את הרכבו (מגדיל את תכולת השומן בחלב).
ICL רכיבי מזון מיוחדים מציגה את מלחי האמולסיה JOHA®, מסדרת JOHA® SF, המשמשת לאופטימיזציה של תכולת החלבון בגבינה מעובדת ומספקת תועלות משופרות.
מלחי האמולסיה החדשניים של ICL פותחו על מנת לצמצם את הצורך ברכיבים נוספים הנדרשים בדרך כלל בייצור מסורתי של גבינה מעובדת. מלחי JOHA® מציעים יציבות מוגברת בהשוואה למלחי אמולסיה רגילים. כתוצאה מכך, מפתחי המוצרים יכולים ליצור מוצרי גבינה תחרותיים בעלויות אופטימליות.
אחסון גבינה מעובדת, "מחוץ למקרר", עם חיי מדף ארוכים מובטחים. כל הגבינות המעובדות למריחה, המיוצרות בשילוב סדרת מוצרי JOHA® מבית ICL, ניתנות לאחסון מחוץ למקרר, וחסכון באנרגיה.
חיי המדף הארוכים באופן יוצא מן הכלל (עד שנתיים) מתאפשרים הודות לתהליך הסטריליזציה והשימוש במלחי אמולסיה מסדרת JOHA®, ובכך מפחיתים את בזבוז המזון. יתרון זה משמעותי במיוחד בכלכלות מתעוררות, שבהן שרשרת קירור סגורה למוצרי מזון אינה מובטחת. בנוסף, הדבר מגביר את בטיחות המזון. חיי המדף הארוכים יותר מגבירים את נגישותו של חלבון שמקורו במוצרי חלב לאוכלוסייה רחבה יותר.
בכל יום, מעל 1% מסך התוצרת של מפעל ממוצע לייצור גבינות אינו יכול לשמש במוצרים המוגמרים ולהישלח ללקוחות. הסיבות לכך הן:
הפתרון של ICL מגביל אובדן חומר בשלב עיצוב הגבן. פיסות קטנות שנותרות מחוץ לתבנית (כ-0.5% מסך מסת הגבינה) בדרך כלל אובדות. תהליך הייצור של ICL עושה שימוש חוזר בטיחותי בחומר הגלם שהיה מתבזבז אלמלא כן, לשם ייצור גבינה מעובדת. תהליך זה מאפשר שמירה על ערך החלבון הגבוה של הגבינה לצריכת בני-אדם. החיסכון המצטבר בחומרים מפחית הן את הפסולת המיוצרת בתהליך והן זיהום מיותר לכל אורך שרשרת האספקה (עקב ההפחתה בצריכת חומרי גלם).